Välkommen vardag!

,

Tillbaka. Sovmorgon, långa härliga frukostar. Varma härliga Italien är ett minne blott. Välkommen vardag! Kan låta dötrist men jag gillar det verkligen. Jag är redo för höst. Vi har SÅ mycket kul planer och aktiviteter framför oss. Nu är det dags att växla upp tempot!

TACK Lena, Anita och Kerstin för ert fina arbete när vi haft semester. Har varit (är) jättekul att arbeta med er, ni är guld värda!

Oj vad fort denna dag gått. Sittgympagruppen var som vanligt energifylld och positiv, idag körde vi något lugnare tempo! Tänkte att det var passande nu när Therese har semester?!:)

I dag fick vi njuta av fin kyckling, apelsingräddsås, klyftpotatis och grönsaker toppade med ostkaka, grädde och sylt. Mums!

Eftermiddagen firades med våffelgräddning. Våfflorna avnjöts av vissa i sensommarsolen i vår vackra trädgård på Solhaga.

Tack för i dag! Hoppas vi ses i morgon.

 

 

 

1 tanke på “Välkommen vardag!”

  1. Roligt att du är tillbaka, har saknat dig! Har haft en toppensommar fram till i torsdags när jag fick nån slags sträckning i ena benet, så nu får dansen vila lite. Synd när favoritbandet spelar på nära håll, men livet är förhoppningvis långt, hinner nog med mycket än. Kommer säkert och lunchar igen, men kanske inte förrän på fredag med utlottningen. Nån gång ska det väl vara min tur att vinna blommor (och en kram…)!
    PS Jättegott käk idag, extratack för det! DS

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.