Fredagsbuketten

,

Hej, hej!

Älskar fredagar. Fredagsbuketten har blivit en fin tradition på vår mötesplats. Såå roligt att plocka ihop en härlig bukett. Denna vecka har jag fått äran att binda. Brudslöjan kommer från min egen trådgård övriga från Solhagas vackra rabatter.

Lottas ut bland våra matgäster kl: 12.45.

Är en speciell stämning i huset lite lättsamt, glatt och trevligt. Kanske ger vår personalfrukost lite extra energi? En mysig stund och en bra start på dagen.

Idag ska jag testa Thereses Tabatapass på vårt cirkelgym. Ska bli spännande att prova. Har hört många positiva kommentarer från pensionärerna som var med förra veckan. Fantastiskt att vara en del av den gruppen. Så mycket glädje, flera av deltagarna berättar att de fått mer styrka, balans och uthållighet genom träningen. Blir riktigt rörd. Ger enormt mycket tillbaka!

Tack gänget för i dag!

Wow vilken lunchrusning. Många ville smaka av den goda kalopsen.

Och vinnaren är…

Vivan. Grattis!

En Solhagadröm serveras till alla bingospelarna under eftermiddagen.

Trevlig helg allesammans!

1 tanke på “Fredagsbuketten”

  1. Oj, oj, vad läcker den där Solhagadrömmen till bingon ser ut! Du kunde väl ha viskat i örat till mig om den så kanske jag hade stannat och spelat…Men jag uppskattar verkligen att du kom fram det sista och frågade hur det står till med mitt onda ben, det kändes väldigt omtänksamt! Nu ska jag i alla fall ut och terra lite tjejer på dansgolvet ikväll, det tror jag benet ska tåla. Ha det så bra, ses igen nästa vecka!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.