Välkommen Anita Jason!

Hur hittade du till oss på mötesplatsen Solhaga?

– Jag åkte runt till de olika mötesplatserna i kommunen och provade mig fram.

Vad är bra med mötesplatserna?

När jag kom till Solhaga blev jag så bra mottagen och välkomnad av både personal, volontärer och övriga gäster, så här stannade jag.

Jag är fascinerad av alla volontärer som är så trevliga och hjälpsamma, det märker man. Här finns inga översittare alla pratar och tar hand om varandra. När jag inte är här vet jag att de saknar mig.

Jag hade inte klarat mig utan Solhaga. Detta är mitt liv.

Finns det något som är mindre bra?

– Inget. Jag är nöjd med allt och alla. Musiken i onsdags och föredraget i torsdags var jättebra. Nu längtar jag efter bingon i eftermiddag.

Tack för allt!

 

1 tanke på “Dagens gäst”

  1. Håller med den intervjuade damen, du gjorde ett sånt positivt trevligt intryck första gången jag kom dit för ett drygt år sen, därför har Solhaga blivit mitt favvoställe att luncha på sedan dess. Att sen Therese är lika charmigt trevlig gör ju inte saken sämre…Ni är så vänligt omtänksamma, ser liksom alla era gäster som individer och tänker på deras bästa. Så jag kommer dit oftare än jag skulle ha gjort om jag enbart gått efter matsedeln, det finns ju 5 mötesplatser till (om inte fler) där man äter lika billigt. Bra personal överallt, men ni två överträffar ändå alla andra med råge! Så tack för att ni finns, vill jag ha framfört!
    PS Jag ska viska i nåns öra att mina bridgegrupper skaffar matcheckar hos er istället för Senior Center, brukar ju få sådana efter varje avslutad säsong för att jag leder 3 grupper pensionärsbridge. DS

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.