Bra start på en fredag

,

Nu är det fredag igen!

Som ni besökare kanske inte känner till så startar vi varje fredag med en fredagsfika för våra medarbetare. Vi startade för att vår stora hemvårdsgrupp som då blev delat till 2 mindre grupper skulle få en chans att träffas och snacka kanske mer än bara arbete och tillsammans fylla på med energi. Nu efter 3 år har det utökats, många medarbetare från kommunens olika områden samlas på vår mötesplats. Det blir en samlingspunkt, man träffas skrattar och får ett ansikte på en medarbetare som man kanske bara skickar ett mail till eller pratat i telefon med. Till dessa erbjuder vi en frukostbuffé så de får i sig mängder med energi så de klarar helgen och den kommande veckan på ett galant sätt.

Medans våra medarbetare gottade i sig frukost gick jag och Annika (en stjärna ur hemvården som ni kommer få se mer av på mötesplatsen) ner en trappa för att starta igång ett gäng med glada och träningssugna seniorer. Idag fick de testa på några olika cirkelträning stationer och sedan övergick vi till några set med intervallträning. Och som vanligt avslutade vår volontär Anita med en skön avslappning.

Glöm inte att besöka vår mötesplats på söndag emellan 14:30-16:30. Där kommer ni träffa Rosemary, Vår volontär samt medlem i SKPF som kommer erbjuda vår goda äpplekaka med vaniljsås.

Välkomna!

1 tanke på “Bra start på en fredag”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.