Besök på Mötesplatsen.

,

I dag har vi haft besök och god hjälp på vår mötesplats av Izabella Lier som är sjuksköterskestudent vid Högskolan i Skövde. Hon är nu inne på termin 2 av årskurs 1 på en 3-årig utbildning.

Hennes utbildning och yrkesval präglas av ett genuint människointresse samt i förlängningen ett säkert jobb med goda utvecklingsmöjligheter och ett brett urval av arbetsuppgifter.

Hur kom Du till just vår mötesplats här på Solhaga?

Jag blev tilldelad detta från min praktikplats på Östhaga. Solhaga rekommenderades också därifrån.

Vad är Dina intryck av Solhaga mötesplats?

En fin lokal med ljus och fin miljö samt ett varmt och trevligt välkomnande.

Jag tycker också att verksamheten präglas av ett stort människointresse och jag upplever en bra introduktion. Jag blev direkt inspirerad av miljön och den goda stämningen som råder på denna mötesplats.

Det syns också vara en god människokännedom och personkemi mellan besökarna och de som jobbar där.

Sammanfattningen blir en fin kombination mellan genuint och fint bemötande och en god stämning och stor gemenskap.

Vi tackar Izabella för en fin dag med god hjälp och bra synpunkter och önskar henne lycka till i sin fortsatta utbildning och yrkeskarriär.

 

1 tanke på “Besök på Mötesplatsen.”

  1. Mysig tjej som hjälpte till med allt möjligt, t ex med att putsa Berndts glasögon(!). Och sen var det ju “Alla hjärtans dag” (heter det väl?) också, med en smaklig trerätters måltid, det tackar jag lite extra för! Hade allt tänkt utnyttja den speciella dagen med att förse mig med en kram, borde varit läge för det, men så blev det bråttom att avsluta för att hinna till en annan aktivitet, så jag hann inte söka upp dig. Kommer även resten av veckan fast det gör kanske inte du, inte imorrn i alla fall, hörde jag. Hälsningar från dans och bridgegubben!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.