Spirit weeks på DLG

Nu är elever och personal är tillbaka på skolan och ett nytt läsår har börjat.

Elevkåren anordnar Spirit weeks, en vecka full med aktiviteter, inte bara för De la Gardiegymnasiets nyblivna elever, utan för alla elever på skolan. Syftet med Spirit weeks är, förutom att ha riktigt roligt, att stärka samhörigheten på skolan och att nya och gamla elever ska lära känna varandra.
 
Måndag 26 augusti kl 16:00 på Rudenschöldsplan arrangeras en beachvolleybollturnering.

Onsdag 28 augusti kl 14:00 startar det klassiska gummibåtsracet. I gummibåtsracet tävlar alla årskurser på De la Gardiegymnasiet. Gummibåtsracet är vid torgbron där musik spelas och en speaker kommenterar hur det går för de olika lagen. Finalen är kl 15:00.

Torsdagens spännande aktivitet är såpabrännboll.
 
Under eftermiddagen fredagen den 30 augusti spelas det såpabandy på Rudenschöldsplan. Såpabandyn är en blandning av presenning, vatten och såpa som skapar en riktigt hal plan som man spelar innebandy på. Tiden är klockan 16:00 om du vill komma och kolla.